Herrigud for en dag

Akkurat fått slengt rompa mi nedpå. Det har gått i ett kjør siden 09.30 i dag tidlig! Først ringer bestemor og forteller at det kommer 2 karer med det nye barbordet og tvbordet vårt, så jeg står opp for å åpne opp for dem. Like etter ringer pappa og sier han kunne tenke seg å ta seg en tur hitover, så vi kunne dra på McDonalds etter de nye glassene. (Pappa har helt dilla når det gjelder cola glass, stor samler! ) Kl 11.30 står pappa klar utenfor, og vi kjører ned på McDonald, men glassene får vi ikke kjøpt fordi dem har ikke nok av dem enda til å selges utenfor menyen.. Så vi kjører opp på Skeidar for å bytte noen greier, også tilbake til meg hvor vi går inn etter tvbordet og bærer det ned til pappa.


Den flotte Mjøsa vår :)

Senere går jeg og søsteren min ned i byen for å lete etter en nettingstrømper, men tydeligvis ikke mange som selger det lengre. Men etter mye leting fant vi en. Så gikk vi til skatteetaten og fiksa skatten min. Og etter det dro vi hjem for å rydde i leiligheten, vaske opp og lage mat. Etterpå dro vi til Hamar, for å handle på GinaTricot. Jeg endte opp med et svart skjørt, 5 ringer, 3 armbånd og sløyfe. Også kjøpte jeg svarte støvletter på DinSko. Jeg er kjempe fornøyd! Bilder kommer senere.


40 av 100 ballonger hittil.

Herrigud, for en travel og hektisk dag. Jo! Vi kjøpte inn litt stuff til festen i morgen, også dro vi på polet. Og nå har jeg akkurat bleket etterveksten til søsteren min. Om litt skal vi fortsette med å blåse opp resten av de 100 ballongene jeg kjøpte inn til i morgen.

Snakkes!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits