Gjøvik suger

Det er så koselig når mennsker ikke har annet enn å bry seg om alle andre enn sine egen saker og ting. Det er så godt å gå ut blandt folk å kunne slappe av og være seg selv, uten at det kommer masse løgner og dritt tilbake til en. Faen el! Sånn er det ikke her ass! Menneskene her i en viss alders gruppe har ikke større liv enn å henge seg opp i andres liv og grave seg ned etter mere info. Det kaller jeg lavmål. Man kan trygt si at jeg har ikke flytta hit til Gjøvik pga menneskene, jeg har flyttet hit pga mulighetene det har for meg, JA, meg selv! ... ikke alle andre.

F.eks det er jo så hyggelig å møte på venner av kjæresten min, for ingen av dem ser ut til å give a shit om meg, ikke at de bryr seg nok til å bli kjente med meg, neeeida, de skal bare vite alt om meg via andre og få sine egne meninger, Men fuck it! Er det sånn det skal være, så værse god. Det er dere som har nådd lavmålet, ikke jeg :)
Jeg vet værtfall at mine venner ikke oppfører seg slik mot kjæresten min, dem slipper han inn i varmen og gjør det enklere for han å få kontakt. Og det gjør meg glad, og de viser meg at de bryr seg om meg også.

Dumt det skal være sånn, jeg har ikke gjort annet enn å være snill, hilse, smile og snakket til dem, og tilbake kommer bare blikkene og dritten, Vil vel på en måte takke dere for det også, for da ser jeg veldig fort at sånne mennsker er ikke noe venne-materiale for meg :)

Jeg vil fortsette og bo her med kjæresten min. Jeg vil fortsette å bo her på Gjøvik. Jeg vil fortsette og jobbe på CC. Så får dere no-life'ers gjøre det dere kan best, nemlig gossip ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits