Har du kjæreste/samboer?

De aller fleste opplever at kjærlighetslivet kan dabbe litt av etter en stund, spesielt når man bor sammen eller er sammen med hverandre store deler av tiden. Den som ikke har opplevd det ennå, kommer til å gjøre det. Der og da kan alt virke meningsløst og vanskelig, men det finnes noen tips for å unngå å falle i fella, evt. komme seg opp igjen etter en slik periode. Sammen.

♥ Husk på deres felles interesser. Når man bor sammen går ting som regel i en vane. Rydde, lage middag, spise, sove. Det er viktig å finne felles interesser/hobbyer eller lignende, slik at dere får gjort noe dere begge liker - sammen. Om dere ikke har noen spesielle felles gleder, kan dere prøve å finne dem. Bowling? En eller annen sport? Ta et kurs i et eller annet? Det er mye dere kan prøve. Hva med noe så enkelt som å trene sammen? Kom dere litt ut av huset, og finn på noe spennende sammen.

♥ Selv om dere bør ha felles gleder, er det også viktig med tid for seg selv. Å sitte alene i leiligheten mens kjæresten er på byen er kanskje ikke det morsomste å gjøre, så det gjelder å tenke smart. Hva pleide du å gjøre før han/hun kom inn i bildet? Selvsagt ikke noe som kan gå utover forholdet deres, men jeg tenker på sport eller hobby? Prøv å finn tilbake deg selv, og ikke bare den ene delen av "oss".

♥ Vær kjærester en gang i uken. Dra ut å spise middag, lag middag sammen, spill spill eller noe annet koselig bare dere to. Se en film, eller gå ut på kino. Selv om dere er samboere og kanskje også har barn, er det viktig å være kjærester også. Finn romantikken tilbake!

♥ Gi små oppmerksomheter. Enten du lager en lapp til ham som du legger i matboksen hans/hennes rett før han/hun drar på jobb, legger en liten post-it-lapp med søte små ord på for steder i huset han/hun garantert kommer til å få øye på - eller gir din kjære noen blomster for å vise din kjærlighet. Å gi positiv oppmerksomhet i hverdagen er ikke bare utrolig koselig, men også en fin måte å vise at du virkelig er glad i kjæresten din.

Har du noen tips på lur?

6 kommentarer

Kristine / Le blog de Mode

04.aug.2010 kl.23:36

Bra tips! Jeg og kjæresten min har vært sammen i over tre år, så kanskje vi trenger noen av disse tipsene? :-p

Nina

04.aug.2010 kl.23:54

Kristine: Kan ha en stor betydning :)

Lene

05.aug.2010 kl.00:21

Takk for tipsene :) jeg og typen har vært sammen i straks ett år, og det dabber litt av, så jeg får prøve meg frem litt da:)

Nina

05.aug.2010 kl.01:01

Lene: Det er veldig fort gjort. Sett dere ned sammen og snakk, kanskje les høyt for han om dette innlgget. Det kan hjelpe han med å få et innblikk i situasjonen utenom at det virker som du maser :) Noe som gutter tror bestandig:p hehe

Linda Tollan Berntsen

05.aug.2010 kl.08:25

Helt rett i det du sier, og det du skriver passer veldig bra! Jeg bodde sammen med kjæresten et år før han dro i militæret, og det ble jo en sånn vanlig hverdag. MEN vi var flinke til å dra ut å spille fotball sammen, vi var ute og jogga sammen, vi var på kino, Rosenborgkamper, bowling, byen - både med og uten hverandre. Og siden vi var såpass flinke til å gjøre ting sammen, så funka ting så mye bedre! Bare gleder meg til å flytte sammen med han igjen! :-)

Nina

05.aug.2010 kl.11:19

Linda: Det er flott dere leser tipsene mine. Godt å se at det jeg skriver har litt mening. hehe.

Jeg bor selv sammen med kjæresten, men skal flytte fra hverandre pga skole, men håper vi flytter sammen igjen om 1 års tid :) Det gjør meg glad å se at andre har det bra, om du skulle ha noen tips, værse god, bare fortell:)

Skriv en ny kommentar

hits