Aldri fornøyd

Huff, jeg tror jeg kommer til å drive i evigheter før jeg blir fornøyd.. Nå er det borti mot det tredje spannet med maling jeg kjøper. Kan trygt si at det begynner å bli et tykt lag på veggene nå. hah!
Dere skjønner, jeg har et bilde i hodet av hvordan gangen min skal se ut, men for hver gang jeg har valgt ut maling ser den så fin ut i spannet også blir det nesten bortimot ekkel på veggen :/  men i på fredag satt jeg hjemme med noen fargekart også kom jeg over det ene arket med 10 nydelige farger på, og det viste seg selvfølgelig å være et spesielt fargekodet kart fra Rusta (butikken i Sverige, Charlottenberg). Skal innrømme at jeg så litt svart på det da, men så ringte tlf min og der fikk jeg beskjed om at pappa skulle jo til Charlottenberg på lørdag!!

Så i dag får jeg 2,5 liters malespann med denne nydelige fargen:


Grunnen til at jeg går for grønt er nettopp fordi at det er så avslappene og lunt. Bare å se på omtrent alle serier ifra USA. Alltid en form for grønnnyanse på veggene deres. Elsker interiørstilen dems. Spesielt alt det dem får til på Extreme makeover home edition :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits